Terroir uten grenser. Bare navnet forteller hva vinmaker og eier Dominik Huber ønsker å lage i Priorat. Viner som sprenger grenser for hva man har trodd har vært mulig i området. Dominik lager delikate og finesse pregede viner fra et område som i en lang periode er og har vært preget av alkohol- og eikepregede viner.

Siden starten i 2001 har Dominik funnet de beste og eldste plottene i stupbratte åssider der de hundre år gamle vinstokkene gjerne vokser på terrasser som klamrer seg fast til et særdeles skrint jordsmonn. Kun muldyr, esler og folk med klatresko kommer seg frem her.

For å utrykke det han ønsker i vinene sine har Dominik kastet ut de små eikefatene og kun beholdt de store. Bygget sement tanker til gjæring og modning. Disse grepene har gjort at vinene til Terrori al Limit er usedvanlige lekre, ærlige, uspanske, ekstremt konsentrerte og fruktdrevne.

Druene som benyttes er Garnatxa, Cariñena, Pedro Ximénez, Muscat d'Alexandria, Macabeu og Garnatxa Blanca. I dag regnes huset som kanskje det beste og mest grensesprengende huset i Spania.

Fra 2015 årgangen startet Dominik i gang prosjektet Terroir Historic der de kjøper økologiske druer, vinifiserer og modner i sement tanker etter gamle tradisjoner. Fra og med 2017 årgang er Terroir Sense Fronteres satt ut i livet med viner fra Montsant!!

Produkter

wine bottle

Hvitvin

Terroir Sense Fronteres Brisat de Montsant

75cl
Kr 453.20 pr.liter

Vinmonopolet

339.90 kr
wine bottle

Rødvin

Terroir Sense Fronteres Guix Vermell

75cl
Kr 3,320.00 pr.liter

Vinmonopolet

2,490.00 kr
wine bottle

Rødvin

Terroir Sense Fronteres Marcenca

75cl
Kr 1,026.53 pr.liter

Vinmonopolet

769.90 kr
wine bottle

Rødvin

Terroir Sense Fronteres Montsant Negre

75cl
Kr 466.53 pr.liter

Vinmonopolet

349.90 kr
wine bottle

Rødvin

Terroir Sense Fronteres Vertreba

75cl
Kr 586.53 pr.liter

Vinmonopolet

439.90 kr

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.