card image
Nyheter i januar!

Full oversikt over nyheter i januar

card image
Nyheter i November!

Full oversikt over Novemberslippet!

card image
Nyheter i Mai!

Maislippet er denne gangen fylt opp med lyse, lette, boblende nyheter. I utvalget finner du blant annet Oniric økologisk rosé Pet-Nat fra Penedès, paradoksalt nok en kompleks, non vintage Champagne fra 2018 og en rosé de saignée med 6 år på fint bunnfall, begge signert Leclerc Briant. Fra Entre Vinyes sør for Barcelona og Azul y Garanza i Navarra er det økologiske oransjeviner med kort og lang skallkontakt, alle med stor friskhet og solid fruktkvalitet. I tillegg er det et bredt utvalg helt lyserosa roséviner i flere prisklasser; Tariquet Marselan har en ripsaktig fruktkvalitet, Muga stiller med konsentrasjon og frisk stofflighet mens Cyril Audoin leverer en delikat Marsannay Rosé laget på økologiske pinot noir druer.

card image
Velkommen til nye nær druen opplevelser på våre nye nettsider!

Vårt nye webunivers er spontanfermentert i et helt nytt miljø så kan hende finnes villgjær litt ute av kontroll. Men, fortvil ikke: Dette blir den nye vinen du vil komme tilbake til igjen og igjen. Får du her en opplevelse som minner om kork eller mus så gi oss en lyd. Vi vil gjerne gi deg en enda bedre opplevelse ved ditt neste besøk.

card image
Vinrebellen og vindmøllen

Jean Paul Brun er vinrebellen som virkelig fikk til noe stort. Allerede da han tok over de fire hektarene med familievinmark ved inngangen til 80-tallet var målet hans å lage stedstypiske viner uten bruk av triks og tilsetninger. Etter over 40 år som vinbonde og vinmaker kan vi trygt si at han har lykkes.

card image
Secateurs Chenin Blanc fra Swartland

For den som liker gode januarkjøp er dette en vin å stoppe ved. Adi Badenhorst er i Norge kjent for fruktdrevne, karakterfulle hvite viner laget på chenin blanc og bærfruktige rødviner med modne tanniner. Den nye hvitvinen Secateurs Chenin Blanc 2,25 liter Bag-In-Box B følger i samme spor.

card image
Naturlig eller ikke naturlig - Det er ikke valget

Debatten om Naturvin er preget av store følelser og like store misforståelser. Nå begynner det verste av striden å blåse over og de fleste innser at ”naturviner” kan være både like gode og like dårlige som all annen vin.

card image
Det grønne skiftet

Noen bare snakker, vi gjør det. Selv om høstens politiske valg er over er det nye valg å ta. Å velge grønt er et av dem. Med 2016-årgangen er ”Pinnevinen”, Montepulciano d’Abruzzo fra vinprodusenten Zaccagnini blitt økologisk!

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.