Celler Mas Candi ble stiftet i 2005 av vennene Ramón Jané og konen Mercé Cuscó Pujol, Toni Carbo og hans fetter Ramon Galimany.

Med hver sin vinmark som hadde vært i familienes eie over generasjoner produserte de én musserende vin sammen, og har nå totalt 55 hektar med økologisk sertifiserte vinmarker rett ved siden av nasjonalparken Massis del Garraf i det høytliggende Penedes.

De har meldt seg ut av foreningen for å produsere DO Cava da de var uening i hvordan de store aktørene stod for dårlig jordbruk og dikterte retningslinjer, og regnes nå som en av de beste produsentene av musserende viner i området.

Siden 2012 har Toni Carbo også produsert viner sammen med sin kone Anna under etiketten Celler La Salada.



http://www.mascandi.com/

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.