Marramiero er en vin og olivenolje produsent med tradisjoner som går tilbake til tidlig 1900-tallet. I løpet av de siste 40 årene har de vokst både i størrelse og kvalitet og vurderes som en av Abruzzos ti beste produsenter. Gjennom å jobbe både tradisjonelt og med ny teknologi får de frem både stedstypiske og terretoriale viner med stor finesse. De har et sterkt miljøfokus som gjenspeiles i dyrking av blant annet oliventrær, blomster og andre buskevekster for å få opp det biologiske mangfoldet, i tillegg til dyrehold. Bruk av kjemikalier er særdeles lavt og her brukes heller egenprodusert ozon for å unngå råte. Fornybar energi blir produsert på gården, samt rensing og gjenbruk av vann er naturlig del av deres virke.
Kjernen av Marramieros ligger i Sant’Andrea eiendommen i kommunen Rosciano på rundt 300 moh, i tillegg har de ytterligere to eiendommer her hhv Milano og Tratturo som ligger på 200 moh og får rikelig med sol. Rosciano ligger i Pescara provinsen rett sør vest for byen med samme navn. Til sist har de også en eiendom i Ofena lenger vest inni landet i L'Aquila Provinsen. Tilsammen utgjør disse fire eiendommene ca 60 hektar fordelt på Montepulciano,Trebbiano, Pecorino, Chardonnay, Pinot Noir og litt av den gamle sorten Maiolica.https://marramiero.wine/

Produkter

wine bottle

Hvitvin

Marramiero Anima Trebbiano

75cl
Kr 333.20 pr.liter

Vinmonopolet

249.90 kr
wine bottle

Hvitvin

Marramiero Sessanta Passi Pecorino

75cl
Kr 266.53 pr.liter

Vinmonopolet

199.90 kr

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.