Avignonesi har sitt navn etter familien som grunnla vinhuset. Gjennom årelang forskning og en konstant søken etter å få frem et ekte og ærlig uttrykk for Montepulciano-terroiret, har vinhuset nå sin plass blant Toscanas mest velrenommerte produsenter.

I 2009 ble Avignonesi kjøpt av Virginie Saverys. Siden overtagelsen har hun jobbet med å introdusere økologisk jordbruk i vinmarkene og tilsvarende prinsipper i produksjonen. Gjennom henne har hele vinhuset fått en ny giv og energi. De jobber nå etter en filosofi hvor de gjennom vinene ønsker å få frem det unike jordsmonnet og energien fra området.

Vinene har sitt særpreg fra terroiret og årgangenes variasjon. De har klart å lage sin egen, tydelige stil samtidig som de lar de ulike årgangenes subtile variasjoner i aroma, smak og karakter komme tydelig frem.

Virginie har som mål å konvertere hele eiendommen til biodynamisk drift og for hver årgang å lagre bedre viner som smaker bedre og som er sunnere for kundene og som gjennom dette bedre for fremtidige generasjoner.

Produkter

wine bottle

Rødvin

Avignonesi Rosso di Montepulciano

75cl
Kr 333.20 pr.liter

Vinmonopolet

249.90 kr
wine bottle

Rødvin

Avignonesi Toscana Rosso Organic Pouch Bib

150cl
Kr 199.93 pr.liter

Vinmonopolet

299.90 kr
wine bottle

Rødvin

Avignonesi Vino Nobile di Montepulciano

75cl
Kr 466.53 pr.liter

Vinmonopolet

349.90 kr
wine bottle

Rødvin

Vino Nobile Di Montepulciano Pogetto Di Sopra

75cl
Kr 1,199.87 pr.liter

Vinmonopolet

899.90 kr

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.