For den som liker gode januarkjøp er dette en vin å stoppe ved. Adi Badenhorst er i Norge kjent for fruktdrevne, karakterfulle hvite viner laget på chenin blanc og bærfruktige rødviner med modne tanniner. Den nye hvitvinen Secateurs Chenin Blanc 2,25 liter Bag-In-Box B følger i samme spor.


Blenden er en ren chenin blanc med druer fra Adi´s egne vinmarker i Kalmoesfontein. Jordsmonnet her er stort sett granitt og de frittstående "busk"-vinstokkene som vokser her ble plantet på 60-tallet. Druene er høstet for hånd og er spontangjæret før modning på en blanding av sement tanker og store fat.


Gamle stokker i kombinasjon med begrenset avling har gitt en fruktdreven vin med god konsentrasjon. Vinen har duft av moden sitron, appelsin, blomster og en røykaktig mineralitet. Balansert og fruktig hele veien med frisk syre og en lett fedme. Vinen passer til det meste av fisk og skalldyr, kylling, spekemat og grønnsaker. Topp vin til retter med sopp.

2,25 ltr BIB til kr 369,90 - tilsvarer 123,30 kr flasken

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.