Albariza i flaske. Smak på ordet og smak på vinen. Palomino (og Muscat) uten tilsetninger eller påvirkning av flor, bare et nydelig uttrykk av druer og voksested.

Hos Alejandro Muchada og hans kompanjong David Leclapart lages det terroir-drevne viner så fulle av salin mineralitet og tekstur som en vin kan få. Fra tre plotter på tilsammen 3,6 hektar i Sanlucar de Barrameda i Jerez jobber Ale hver dag i de kalkholdige vinmarkene etter biodynamiske prinsipper.

I kjelleren følges prinsippet om minimal påvirkning av materialet for å beholde energien og nyansene. Sammen tryller duoen frem unike viner laget med utrolig presisjon og magisk munnfølelse.

Siden den første årgangen i 2014 er Muchada-Leclapart trukket frem som en fremtidens produsenter av blant annet Luis Gutiérrez, J. Robinson og Jamie Goode. Deres tilstedeværelse på de fleste av Spanias topprestauranter forteller mye om deres posisjon og suksess.https://muchada-leclapart.com

Produkter

wine bottle

Hvitvin

Muchada-Leclapart Elixir

75cl
Kr 653.20 pr.liter

Vinmonopolet

489.90 kr
wine bottle

Hvitvin

Muchada-Leclapart Etoile

75cl

wine bottle

Hvitvin

Muchada-Leclapart Univers

75cl
Kr 506.53 pr.liter

Vinmonopolet

379.90 kr
wine bottle

Hvitvin

Muchada-Lelcapart Lumiere

75cl
Kr 733.20 pr.liter

Vinmonopolet

549.90 kr

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.