cl
Kr pr.liter
Cookies
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.
Hardouin-brødrene startet som øldistributører i Paris og etter mange års arbeid med husene Cantillon og Dupont besluttet de å begynne å produsere øl på egenhånd.
Ludovic og Stéphane flyttet inn i en familieeiendom i Céré-la-Ronde, Touraine i Loire. Før produksjonen kom i gang fant de ut at med base i Loire kunne finne frem til gode, lokale korndyrkere som kunne levere alt de trengte for å lage lokalt og etterhvert økologisk øl. Starten kom i 2003 med La Loirette, en gårdstil ale laget så enkelt som mulig.
Deres øl er upastaurisert, ufiltrerte og gjæret på flaske slik man opprinnelig gjorde det. Brasserie de la Pigoenelle har siden 2008 vært sertifisert økologisk, og produserer nå 80.000 liter, som er liten produksjon i en øl-skala
Dette er ølet alle naturvinprodusenter selv elsker å drikke. Vi er stolte av å kunne presentere dette elegante ølet på det norske markedet!
Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.