Axel Prüfer, opprinnelig fra Tyskland, reiste til Frankrike som ung mann for å etablere seg som vinmaker. Han bor i Languedoc nord for Bezieres, litt over en time fra Montpellier.

Vinmarkene er isolert i en skog som beskytter mot potensielle kjemikalier fra naboer.

Vinifiseringen er naturlig med stor vekt på karbonmaserasjon og druematerialet er typisk sørfransk av kjente og mindre kjente varianter som Cinsault, Syrah, Carignan, Aramon og Muscat. Tankene er av stål eller glassfiber og resultatet er ren druefrukt på flaske, gjerne med moderat alkohol – avhengig av årgang.

Alle viner anbefales å drikkes rundt 14 grader. Langvarig lagring bør ikke overstige 16 grader. Aromaer av snille firbente skapninger kan oppleves rett etter tapping og transport. Flasker kan stå i 6-12 måneder før de konsumeres for den beste opplevelsen.

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.