Jordi Llorens er av de essensielle vinprodusentene av katalansk naturvin. Utdannet geolog, vendte han tilbake i 2008 til sine familierøtter, og tok over en eiendom som i dag dekker 15 hektar i Blancafort, i Conca de Barbera.
Tidligere dyrket familien druer og solgte til lokale kooperativer. Vinmarkene ligger fra 400 til 600 meter over havet og dyrkes biodynamisk. Det gir en vinstil med lav alkohol, høy syre og fin balanse med elegante aromaer. Total produksjon er rundt 8000 flasker per år.

Vinene er usvovlet og uten andre tilsetningsstoffer. De er spontangjæret og lagret på stål, amfora eller gamle eikefat – avhengig av cuvéen.


Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.