Marc Ollivier driver Domaine de la Pepiere sammen med Remi Branger og Gwénaëlle Croix i Muscadet, ytterst i Loire. Her lager de både røde og hvite viner hvorav særlig de hvite har gitt produsenten internasjonal anerkjennelse.

I dag har de til sammen nesten 40 hektar med vinmaker, hvorav en stor del ligger nord i appellasjonen ved Chateau Thebaud, der jordsmonnet er granittholdig. Han har også over 8 hektar lenger syd i området Clisson, hvor jordsmonnet er mer skiferholdig. Domainets fortrinn er de gamle vinstokkene som er mellom 40 og 80 år gamle, hvorav deler er nedarvet mens øvrige er kjøpt i løpet av de siste årene.

Pepieres holdning både i vinmarken og under vinmakingen er «hands off». Han følger nøye med i hele vekstsesongen og under vinmakingen og praktiserer hele veien minimal innblanding. Pepiere er økologisk sertifisert og biodynamisk sertifisert fra 2018.http://www.domainedelapepiere.com/

Produkter

wine bottle

Hvitvin

Pepiere Clisson Muscadet Sevre et Maine

75cl
Kr 439.87 pr.liter

Vinmonopolet

329.90 kr
wine bottle

Hvitvin

Pepiere Clos Briords Muscadet Sevre et Maine Sur Lie

75cl
Kr 373.20 pr.liter

Vinmonopolet

279.90 kr
wine bottle

Hvitvin

Pepiere Gras Moutons Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie

75cl
Kr 373.20 pr.liter

Vinmonopolet

279.90 kr
wine bottle

Hvitvin

Pepiere Muscadet Sevre et Maine Sur Lie

75cl
Kr 299.87 pr.liter

Vinmonopolet

224.90 kr

Cookies

Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår side. Ved å bruke denne siden godtar du vår personvernserklæring.

Nyhetsbrev

Registrering pågår...
Takk for registreringen!
Registrering feilet. Prøv igjen.